Domov> Produkty> Kremičitý dym pre betón s vysokou pevnosťou> Dym z ťažkej hustoty> Cement Múzeá pre múzeá s ťažkou hustotou

Cement Múzeá pre múzeá s ťažkou hustotou

Cement Múzeá pre múzeá s ťažkou hustotou
Cement Múzeá pre múzeá s ťažkou hustotou
Share:
MOB:18190763237 Kontaktuj nás >
popis
Balenie a dodávka
Predajné jednotky: Metric Ton
Príklad obrázka:
Popis produktu

Cement Cement používaný pri výstavbe múzeí na zvýšenie jeho sily a iných vlastností sa bežne pridáva k cementu s ťažkou hustotou oxidu kremičitého pre múzeá: Táto mikrosilika sa bežne pridáva do cementu.

Znížené zmršťovanie: Keď je dym zo oxidu kremičitého schopný znížiť množstvo cementu a pomeru vodného cementu, znižuje stres zmršťovania a mikro-kracky generované počas hydratačného procesu cementu, čím sa znižuje sušenie a prirodzené zmršťovanie betónu.

Redukcia alkaliovej agregovanej reakcie: Keď je dym zo oxidu kremičitého schopný konzumovať časť alkalických kovových iónov a tvoriť zlúčeniny, ktoré nie sú ľahko rozpustné alebo majú nízku rozpustnosť, inhibuje alkaliovú agregátovú reakciu (chemická reakcia, ktorá vedie k prasknutiu a zlyhanie betónu).
Ochrana životného prostredia: Pretože dym z kremičitého je vedľajším produktom získaným po spracovaní zvyškov priemyselného odpadu (napr. Tepelné elektrárne, metalurgické rastliny atď.), Využívanie ako prímes môže účinne ušetriť zdroje, znížiť náklady a znížiť znečistenie.

Silica Fume Factory 2Silica Fume Factory 1Silica Fume Equipment 2

video
oxid kremičitý 3
Leave A Message
If you have questions or suggestions,please leave us a message,we will reply you as soon as we can!
-
Please fill in the information
*
Please fill in your e-mail
*
Please fill in the content
Domov> Produkty> Kremičitý dym pre betón s vysokou pevnosťou> Dym z ťažkej hustoty> Cement Múzeá pre múzeá s ťažkou hustotou
Odoslať dotaz
*
*

Budeme vás okamžite kontaktovať

Vyplňte viac informácií, ktoré sa s vami môžu rýchlejšie spojiť

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov: Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležité. Naša spoločnosť sľubuje, že vaše osobné informácie zverejní akýmkoľvek expanziou bez vašich výslovných povolení.

odoslať