Domov> Produkty> Kremičitý dym pre žiaruvzdorné materiály> Zirkónový kremík> Zirkónový kremíkový dym pre betón River Bridge

Zirkónový kremíkový dym pre betón River Bridge

Zirkónový kremíkový dym pre betón River Bridge
Zirkónový kremíkový dym pre betón River Bridge
Share:
MOB:18190763237 Kontaktuj nás >
popis
Balenie a dodávka
Predajné jednotky: Metric Ton
Príklad obrázka:
Popis produktu

Zirkónový kremíkový dym pre betón riečneho mosta: Tento dym z kremičitého zirkónia sa bežne pridáva do betónu používaného pri výstavbe riečnych mostov na zníženie množstva cementu v betóne, eliminujte segregáciu a zlepší korózny odpor oceľového posilňovača, čím sa ušetrí náklady a zlepšenie kvality práce.

Neexistuje žiadna osobitná požiadavka na betón zirkónového kremíka dymu r v procese transportu, ako je obyčajný betón.
Pri nalievaní a udržiavaní musí byť vibrácie betónu s práškom mikrosiliky hustá, bez úniku, žiadna nadmerná vibrácia a čas vibrácií je 10 ~ 30 s; Musí sa dodávať nepretržite, aby sa zabránilo fenoménu studeného strniska, a po naliate by sa mal okamžite pokryť filmom a dláždený vreciami na zalievanie a údržbu.
Medzi konštrukčným spôsobom neexistuje významný rozdiel medzi konštrukčným spôsobom betónu dymu zirkónového kremíka a metódou bežného betónu, ale počas výstavby je potrebné dobre organizovať a husto vibrovať.
Výkon zirkónového kremíka Betón Betón skorej sily prinesie konečný čas skôr, mal by venovať pozornosť omietky; Zároveň pridanie prášku mikro-šígnu zlepší viskozitu betónu a výrazne zníži sekréciu vody, takže omietka je mierne náročná.
Silica Fume Equipment 2Silica Fume Factory 7Plant 6

video
oxid kremičitý 4
Leave A Message
If you have questions or suggestions,please leave us a message,we will reply you as soon as we can!
-
Please fill in the information
*
Please fill in your e-mail
*
Please fill in the content
Domov> Produkty> Kremičitý dym pre žiaruvzdorné materiály> Zirkónový kremík> Zirkónový kremíkový dym pre betón River Bridge
Odoslať dotaz
*
*

Budeme vás okamžite kontaktovať

Vyplňte viac informácií, ktoré sa s vami môžu rýchlejšie spojiť

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov: Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležité. Naša spoločnosť sľubuje, že vaše osobné informácie zverejní akýmkoľvek expanziou bez vašich výslovných povolení.

odoslať