Kremičitý dym pre fasádne dlaždice

Kremičitý dym pre fasádne dlaždice
Kremičitý dym pre fasádne dlaždice
Share:
MOB:18190763237 Kontaktuj nás >
popis
Balenie a dodávka
Predajné jednotky: Metric Ton
Príklad obrázka:
Popis produktu

Silikačný dym pre fasádne dlaždice: Táto mikrosilika sa bežne používa pri výrobe exteriérových dlaždíc na zvýšenie lesku glazúry a iných vlastností dlaždíc.

Znížte hygroskopickú expanziu: Silica dym pre keramiku keramiku môže pridať menej alebo žiadny tok alkalických kovových zlúčenín, spálené produkty s nízkym obsahom alkaliky, takže výrobky majú nízku hygroskopitu, môže zlepšiť trvanlivosť výrobkov.

Produkcia nízkej dielektrickej izolačnej keramiky: oxid kremičitý dym pre keramiku samotnú izolujúcu dobrú, nízku dielektrickú stratu, ihlové kryštály, vystrelenú keramiku s nízkou absorpciou vlhkosti, na výrobu elektrickej izolácie s vysokou pevnosťou, aby sa znížili medzery a defekty glazúry: Wollastonit Samotný neobsahuje prchavé plyny, takže medzery majú menej defektov, takže glazúra nevyrába dierky, jamy. Silika Typ pre keramiku Nízka expanzia a opustenie, ktorá vedie k produkcii glazúry s nízkou teplotou s nízkou teplotou.

Vytváranie vysokoteplotných a vysokopevnostných keramických foriem: Formy sadry s nízkou pevnosťou a teplotou nízkej používania už nemôžu spĺňať vysokú výrobu rozsiahleho rozsahu. Táto projektová skúška s hustotou práškovej piloty je nižšia ako 1, stupeň stohovania prázdnoty môže dosiahnuť viac ako 60%, je vývoj vysokoteplotných vysoko pevných keramických foriem ideálnych materiálov.

Siliceous Stone 8Plant 6Silica Fume Factory 2


video
oxid kremičitý 3
Leave A Message
If you have questions or suggestions,please leave us a message,we will reply you as soon as we can!
-
Please fill in the information
*
Please fill in your e-mail
*
Please fill in the content
Odoslať dotaz
*
*

Budeme vás okamžite kontaktovať

Vyplňte viac informácií, ktoré sa s vami môžu rýchlejšie spojiť

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov: Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležité. Naša spoločnosť sľubuje, že vaše osobné informácie zverejní akýmkoľvek expanziou bez vašich výslovných povolení.

odoslať